اینجا همه چی هست!!!
این وبلاگ مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است
|
||
پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 12:48 :: نويسنده : poya&soroush
............................................................................................................................ شلغم گیاهی با برگهای ناصاف وبریدگیهای زیاد به رنگ سبز وسفیداست.ریشه ان غده ای شکل وبه حالت دراز وگرد وبه رنگ سفید وبا لکه های بنفش است.شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد میکندوشاید به همین علت است که در درمان بیماریهای تنفسی در فصل های سرد استفاده میشود. خواص دارویی شلغم:1-مقوی است2-اشتها اور است 3-سرفه را تسکین میدهد4-ضعف جنسی رادرمان کرده و اسپرم را زیاد میکند5-قندخون را پایین می اورد6-تخم شلغم را اگر سرخ کرده وبخوریدبرای ضعف جنسی موثر است.7-خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است8-به دلیل داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی است9-حافظه راتقویت میکند10-شب کوری را درمان میکند11-زن حامله ای که در دوران بارداری شلغم استفاده کندبچه اش زودتر رشد کرده زودتر حرف میزند وزودتر راه میرود12-شلغم پخته بهترین دارو برای درمان برونشیت است. ............................................................................................................................
انجیر درخت انجیر از زمانهای بسیار قدیم وجود داشته و از آن استفاده زیادی میشده است. در تورات از این درخت نام برده شده و اشعیای نبی ، خرقیا پادشاه آن زمان را در حدود 700 سال قبل از میلاد با انجیر مداوا کرده است. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و اسرائیل برده شده است. درخت انجیر در نزد یونانیان مقدس و محترم بوده بطوری که صادرات آن ممنوع اعلام شده بود. انجیر درختی است با برگهای زرد و پنجهای برنگ سبز خاکستری که بلندی آن تا شش متر میرسد و چون در مقابل سرمای شدید مقاومت ندارد بنابراین در مناطق معتدله و گرمسیر کشت میشود. درخت انجیر معمولا از سال چهارم شروع به میوه دادن میکند و تا سن بیست سالگی میوه میدهد. انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است. دارای مواد قندی ، مواد ازته ، چربی ، مواد معدنی ، آمینو اسید ، آنزیمهای مختلف و کاروتن میباشد. در برگهای آن حدود 0.6 درصد مواد تلخی مانند فی ین Ficusin و برگاپتین Bergaptene وجود دارد. شیره سفیدی که با شکستن شاخههای درخت انجیر و یا از میوه نارس آن خارج میشود بسیار سمی است و اگر بر روی پوست زده شود سلولها را از بین برده و میکشد. برگهای انجیر دارای Glycosiderutin میباشد.
........................................................................................................................................................... 1ـ تا سرحد امکان سعی کنید که بدون آنکه به مرحله لاغری برسید چربی اضافی بدن خود را کاهش دهید. شواهد قانع کننده موید آن است که اضافه وزناحتمال ابتلا به انواع سرطان را افزایش می دهد. *** و در نهایت توصیه می شود سیگار نکشید. ............................................................................................................................
شير منبع غني از کلسيم است و نقش عمده کلسيم در تشکيل استخوان و دندانها مي باشد . شير و فرآورده هاي شير بخاطر مقدار کلسيم کافي ، آساني هضم و ارزاني از بهترين منابع کلسيم مي باشند . شير بدون چربي و شيري که چربي آن گرفته شده از نظر کلسيم بر شيرکامل ارجحيت دارد . زيرا وقتي که چربي شير که مقدار جزئي کلسيم دارد گرفته شود ،بجاي آن شيرکلسيم دار جانشين مي شود که پرارزشتر است . يک فنجان بستني از لحاظ مقدار کلسيم تقريباً با نصف فنجان شير برابر است . شيرپاستوريزه بايد حتماً در داخل يخچال بين صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداري شود.
از نگهداري شير پاستوريزه در خارج از يخچال خودداري شود . بعد از مصرف شير پاستوريزه ، شيشه خالي را با آب سرد شستشو دهيد. از انداختن درب آلومينيومي و يا ساير اشياء به داخل شيشه هاي شير پاستوريزه خودداري نمائيد .
چنانچه شيرپاستوريزه بيش از 48 ساعت در يخچال باقي بماند و علائم قساد و بريدگي در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت 1 دقيقه بجوشانيد .
توصيه هاي لازم در مورد فرآورده هاي شير
از مصرف خامه غيرپاستوريزه خودداري نمائيد .
کره بسته بندي شده پاستوريزه تنها بمدت يک هفته در داخل يخچال قابل نگهداري است . براي مدت بيشتر بايد داخل فريزر نگهداري شود .
از مصرف کره غيرپاستوريزه و بصورت مستقيم خودداري کنيد .
توجه : کره غيرپاستوريزه و فله را ميتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .
بستني هاي سنتي بايد از شيرپاستوريزه تهيه شوند .
از مصرف هر گونه بستني با رنگ مصنوعي خودداري کنيد .
از مصرف پنير تازه بپرهيزيد .
پنير تازه در صورتي قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل يخچال باقي بماند تا عاري از آلودگيهاي ميکروبي گردد .
هنگام خريد کشک مايع دقت کنيد تا علائم کپک زدگي و بوي نامطبوع نداشته باشد .
کشک مايع را قبل از مصرف به مدت 10 تا 20 دقيقه بجوشانيد . توصيه هاي لازم در مورد شيرخام ( غيرپاستوريزه )
اگر اجباراً از شيرخام استفاده مي کنيد حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقيقه در حال جوش بهم بزنيد . شيرخام را قبل از جوشاندن در يخچال نگذاريد .
چنانچه در هنگام جوشاندن شيرمقداري از آن در محوطه آشپزخانه ريخت ، بايد حتماً محل کاملاً شسته شود . از مصرف مجدد کيسه هاي پلاستيکي که قبلاً شيرخام در آن بسته بندي شده جداً خودداري گردد . ........................................................................................................................................................... یک متخصص تغذیه میگوید:عسل حاوی قندهای گلوکز و فروکتوز است ومیزان کلسیم ،منیزیم،پتاسیم،اهن وفسفات را در بدن افزایش میدهد.اگر متخصص به شما پیشنهاد میکند به هنگام سرماخوردگی عسل رابا اب ولرم میل کنیدبه دلیل خاصیت ضدباکتریایی ان است.وباعث ازبین رفتن باکتریهای ایجاد کننده عفونت گلو میشود.اگر هم از رژیم غذایی لاغری استفاده میکنیدهرروز صبح یک لیوان اب لیمو وعسل میل کنیدکه در تقویت متابولیسم بدن موثر است. ............................................................................................................................
• اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنید همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنید و اگر جایی خواستید غذای پخته بخورید هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورید مگر دو سه ساعت قبل از غذا.
• در رابطه با شیرینی ها بهتر است میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنید. منظور شیرینی های سالمی است که در بازار به فروش می رسد و با آرد و مواد اولیه سالم آنها را درست می کنند. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.
• از تخمه های دارای روغن های سرد مانند آفتاب گردان و تخمه ژاپنی و امثال آن به هیچ وجه نبایداستفاده کنید. به جای آن می توانید انواع مختلف تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خریزه و طالبی هم مفید است و هم چنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است. ............................................................................................................................
تعریف:
کاربرد: مقدار و دوره مصرف:
نحوه مصرف: ............................................................................................................................
در شب یک قاشق چای خوری عسل را در داخل و گوشه چشم راست، و یکی در گوشه چشم چپ تان بریزید و آرام پلک بزنید تا در همه جای چشمتان پخش شود.
مقداری سوزش خواهد داشت ولی وقتی چشمتان را ببندید، سوزش قطع می شود.
این کار معمولاً توسط پزشک در یک دوره یک هفته ای تجویز می گردد و برای بهداشت چشم نیز انجام اینکار هر شش ماه در یک دوره یک هفته ای سفارش می گردد ولی برای افرادی که دارای سوزش چشم یا ناراحتی های چشمی هستند تحت نظر پزشک باید انجام شود. ضمناً حتماً باید از مرغوبیت و کیفیت عسل مطمئن باشید تا دچار مشکل نگردید. ............................................................................................................................
تزریق واژینال عسل (عسل برداشتن):
برای چند روز، شبی 20 سی سی تزریق عسل در واژن را تزریق واژینال عسل گویند که معمولاً در یک دوره هفت شب تجویز می گردد.
تذکر : - تزریق در داخل واژن، ویژه زنان متاهل می باشد و برای مجردها بجای تزریق برای ورود عسل به داخل واژن می بایست مقداری عسل را شبها روی گاز استریل (یا پارچه آب ندیده) ریخته و کاملاً گاز را آغشته با عسل کرد و روی بدنشان بگذارند و طاقباز بخوابند تا کم کم عسل به داخل واژن هدایت شود.
- به اصطلاح برای افراد مجرد، برای ورود عسل داخل واژن از عنوان “عسل برداشتن” و برای افراد متاهل از عنوان "تزریق واژینال عسل" استفاده می شود.
- انجام این کار در در دوران قاعدگی ممنوع می باشد.
- حتماً باید از مرغوبیت و کیفیت عسل مطمئن باشید تا دچار مشکل نگردید. عسل مورد استفاده باید زنبوری و چند گیاهی باشد و از عسلی که زنبور تنها از یک نوع گیاه استفاده کرده مانند عسل یونجه خودداری شود چراکه عسلی خوب است که زنبور هر چه بیشتر از گیاهان متنوع استفاده کرده باشد.
- از سرنگ 20 سی سی بدون سوزن برای تزریق استفاده شود و باید سرنگ خشک باشد و اگر برای بار دوم به بعد سرنگ را شسته اید، حتماً سرنگ را خشک و بعد استفاده نمایید.
- می توانید سر سرنگ را نیز قیچی کنید تا راحت تر، سرنگ کشیده شود و عسل داخل آن شود.
- قبل از تزریق عسل در داخل واژن، محیط بیرونی سرنگ را با ضماد زرد یا روغن محلی چرب نمایید.
- پس از تزریق در شب، در صبح با مقداری ضماد زرد یا روغن محلی موضع بیرونی واژن را چرب نمایید. ............................................................................................................................ این دم کرده، تحلیل برنده ورمها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب ، جهت بیماریهای مغز و اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کاووس و وسواس و بیماریهای مفاصل مفید است. به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا می باشد.
از آنجاییکه بسیار لطیف و ضعیف هست جوشاندن و کوبیدن آن سبب از بین رفتن خاصیت آن می شود. هنگام مصرف نباید آنرا نرم کوبید و یا زیاد جوشاند بلکه باید با شعله غیر مستقیم و خیلی آهسته و طولانی مدت دم بکنید. مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر هست.
برای آرامش و تقویت اعصاب دم کرده افتیمون بخورید. طبع آن گرم و خشک است و تاثیر آن روی سر خوب است. برای آلزایمر نیز مفید است. ............................................................................................................................
خوردن موارد ذیل ممنوع می باشد: استفاده از موارد ذیل ممنوع می باشد: خمیر دندان، قلیان میوه ای و ظروف آلومینیومی، پلوپز، زودپز و تفلون.
تذکر : با توجه به مورد فوق الذکر ............................................................................................................................ خیار اگر رسیده باشد می توانید بخورید. خیار رسیده باید به اندازه یک سوم خربزه بزرگ شود و بعد خورده شود در غیر این صورت خوردن خیار به صورت کال مانند خوردن هر میوه کال باعث سوء هاضمه و بزدلی می شود و ترسویی می آورد. ............................................................................................................................
آب آهن تاب تغلیظ شده:
به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه آب آهن تاب تغلیظ شده،به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود. آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند. آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. آب آهن تاب تغلیظ شده را می توانید از مطب یا عطاری های مورد تایید تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، آب آهن تاب تغلیظ شده تهیه می گردد. تذکر : - برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
- در پاسخ به برخی از سوالات قدیمی درج شده در سایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.
آب آهن تاب معمولی: آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند. با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب معمولی استفاده نمایند. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد. تذکرات کلی : - توصیه می شود، حتماً خانمهای باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید. با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود. لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند. بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است. ............................................................................................................................ پودر شویا، پودر سفید رنگی است که جهت مسواک زدن، بجای خمیر دندانهای امروزی استفاده از آن توصیه می گردد.
پودر شویا را می توانید از عطاریهای مورد تایید ما تهیه نمایید.
برای بهداشت دندانها توصیه می شود، شبها روی دندانهایتان عسل زنبوری چند گیاهی بمالید و تمام حفره های دندانهایتان را کاملاً با عسل آغشته نمایید و صبح ها با پودر شویا مسواک بزنید. لازم به ذکر است شیرینی عسل تنها شیرینی هست که قند آن برای دندانها مفید می باشد. بجای عسل همچنین می توانید با مقداری پنیر محلی دندانهایتان را آغشته نمایید و صبح مسواک بزنید.
تذکر: - متاسفانه خمیر دندانهای امروزی شیرین و دارای ترکیباتی هستند که برای دندانها مضر می باشند. - کودکان نیز می توانند از پودر شویا استفاده کنند ولی نباید آنرا قورت بدهند. - پودر شویا را به هیچ وجه به لثه نباید زد، بلکه به وسیله مسواک باید به دندانها زد و استفاده روزانه از آن، به همین طریق، باعث رفع مشکلات لثه ها نیز خواهد شد. ............................................................................................................................
عنبر نسا :
عنبر نسا همان مدفوع الاغ می باشد که دود آن برای کاهش خونریزی و کوتاه کردن دوره پریود و درمان انواعی از عفونت های واژینال مورد استفاده قرار می گیرد و باید بیمار دود عنبر نسا را داخل مجاری واژن خود بخور دهد.
طرز استفاده: برای این کار 2 الی 3 عدد عنبر نسا را همراه با خاک شیر و اسپند،
روی کمی ذغال انداخته و گلدان سفالی که ته آن سوراخ داشته باشد را روی آن برگردانید، که در این صورت مانند دودکش می شود، لباس زیر خود را درآورده و دامن بلندی بپوشید و به حالت نیم خیز روی آن بیاستید.
این کار را 2 روز قبل از زمان پریود، 2 روز در زمان پریود و 2 روز بعد از پریود انجام دهید.
ضمناً برای تقویت حنجره و تارهای صوتی نیز دود عنبر نسا کاربرد دارد که باید آن را داخل حنجره تان بخور بدهید.
............................................................................................................................
برای شستن موی سر و بدن هیچ صابونی به درد نمی خورد مگر آنکه طبیعی و قابل خوردن باشد (کلاغ، مورچه و سوسک ها به آن علاقه دارند و آن را می خورند). در حال حاضر در عطاری های مورد تایید، دو نوع از این صابون ها به نام صابون قهوه اي و صابون زیتونی موجود است. ........................................................................................................................................................... موضوعات آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها
![]() نويسندگان |
||
![]() |